Mayıs 10, 2011

İLDA'NIN HELLO KITTY PASTASI

Benim minik yiğenim tatlı bebeğim İlda 14 Nisan da tamm 1 yaşına girdi,17 Nisan'da "14+3 Nisan" sloganı ile "Hello Kitty" konseptinde Pelit pastanesinin üst katında harika bir parti ile kutladık minnoşumun ilk yaş gününü.. :)
Prensesimin süt alerjisi olduğu için ve annesi İlda'nın kendi pastasını hapur hupur yemesini istediği için pasta olarak, kuru üzümlü pekmezli tarçınlı kekimsi ekmek kıvamında bir pasta yapıldı. Bana ise bu pastayı süslemek gibi harika bir  görev kaldı :) Hello Kitty konsept olunca İlda ile benzer bir kıyafete sahip, yine İlda gibi maviş gözlere sahip bir Hello Kitty yapmaya karar verdim ve işte resimleri ... :)



 



 






 

5 yorum:

  1. Merhabalar, Bloglara bakarken sizinkine denk geldim. Resimlerdeki minik sizin kızınız sanırım? O nasıl bir tatlılıktır öyle,maşallah :) Allah nazarlardan saklasın!

    Not: Blogta belirli bir tecrübeye sahipsiniz gördüğüm kadarıyla. Benim de bloguma bakıp, eksiklerim varsa ya da eklemek istediğiniz bir şeyler varsa bunları bana iletirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Senorita,
    Geç cevabım için kusura bakma lütfen.. Resimlerdeki minnoş benim yeğenim İlda :)
    Bloğunuzu hemen ziyaret edeceğim, sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Baksen su marifetlere supersin super yapmisin ben bunu yiyemez saklardim herhalde gecmiste nisan ve soz pastalarimin ustundeki suslemeleri buzlukta saklayan bir septik vaka olarak;-)annem atmasaydi benden bunlar bozuldu die hala sakliyor olurdum buyuk ihtimalle canimcim;-)bu arada o dunya guzeline nazar degmesin benim yerime op onu cok guzel bir kizzzz

    YanıtlaSil
  4. Sedacım canım çok teşekkür ederim :) Doğruyu soylemek gerekirse Hello Kitty kısmını yemeye biz de kıyamadık.. :) Benim de yaptığım her figürü saklayasım var ama ancak fotograflar kalıyor geriye :) İlda'yı senin için seve seve öper hatta ısırırım :) Öptüm çok.. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...