Gerekli Malzemeler:
1 Adet hazır pandispanya keki
1 litre süt
5 yemek kaşığı şeker
5 yemek kaşığı mısır nişastası
5 yemek kaşığı hindistancevizi
5 yemek kaşığı şeker
5 yemek kaşığı mısır nişastası
5 yemek kaşığı hindistancevizi
1 paket vanilya
3 adet orta boy muz
3 adet orta boy muz
Bir çay bardağı fındık
1 paket bitter çikolata kırığı ya da 3 yemek kaşığı çikolata damlası
1 adet hazır pastabanı alın ilk katı şekerli su ile ıslatın, Süt, nişasta, vanilin ve şekeri sürekli karıştırarak yoğunlaşıncaya kadar pişirin. Ilıyınca içine hindistancevizini katın. Pandispanya üzerine soğumuş olan bu kremayı sürdükten sonra üzerini muzla kaplayın, fındık kırıkları, çikolata damlalarını ya da bitter çikolata kırıklarını serptikten sonra ikinci kat pandispanyanın yapışması için biraz daha hazırladğınız krema karışımından sürün. 2. Pandispanya ile üstünü kapatın, yine şekerli su ile ıslatın. Dr. Oetker Çikolatalı glazür ile kaplayarak süsleyin tam 20 dakikada muhtesem bir pastaya sahip olabilirsiniz...
ayy çok gzl görünüyor süslemesi muazzam olmuş
YanıtlaSilTeşekkür ederim, çok naziksiniz :)
Sil